nl de
✔️Massieve houten tafels ✔️Uitstekende prijs/kwaliteit ✔️ Unieke modellen ✔️Stel je eigen bank samen
0
Winkelwagen
€ 0,00
Al jaren zijn eikenhouten vloeren populair als houten vloersoort. Zo’n eiken vloer is immers een vloer met een strak en modern uiterlijk. Bovendien creëert u met een eikenhouten vloer een rustige, warme sfeer in huis. Hierdoor vormt het een uitstekende basis voor uw prachtige interieur. Dat is echter nog niet alles! Een vloer van eikenhout kunt u namelijk tevens op verschillende manieren afwerken. Hierdoor past een eikenhouten vloer van Tafelindustrie werkelijk in elk interieur. Op deze pagina vindt u ons complete aanbod vloeren gemaakt van eikenhout. Pak daarom nu de gelegenheid en bekijk ons ruime aanbod eiken vloeren om uw droomvloer te vinden!
 


  1 / 2  Bezig met laden...
€ 69,95 € 99,95
€ 79,95 € 109,95
   1  2  

 

Eikenhouten vloer 

Hout is een voortreffelijk natuurproduct met een authentieke sfeer die haast niet te vergelijken is. Er gaat daarom niets boven een echte houten vloer, als het aan ons ligt. Omdat geen enkele boom in de natuur hetzelfde is, krijgt u met recht een unieke vloer als u een houten vloer koopt. Daar komt nog eens bij dat er verschillende vloeren gemaakt van hout verkrijgbaar zijn. Bij Tafelindustrie vindt u de mooiste eikenhouten vloeren in het assortiment. Dit zijn stijlvolle vloeren die moeiteloos een eigentijdse sfeer toevoegen aan uw interieur. Bovendien past zo’n vloer van eikenhout gemakkelijk bij diverse interieurstijlen.

Wanneer u uw zinnen heeft gezet op een houten vloer, dan resteert u nog een paar stappen voordat u uw droomvloer heeft gevonden. U moet ten eerste een keuze maken naar welk type houten vloer uw voorkeur uitgaat. Vervolgens zijn aspecten zoals de kleur, de afwerking en de behandeling aan de beurt. Om de beslissing wat makkelijker te maken, licht Tafelindustrie maar al te graag toe wat de verschillen tussen de houten vloeren zijn. Wat is een eikenhouten vloer? Zoals de naam suggereert is het een vloer gemaakt van eikenhout. De reden waarom de houtsoort expliciet vermeld wordt, heeft te maken met de eigenschappen van eikenhout. Wist u bijvoorbeeld dat eiken als houtsoort robuust, modern en stijlvol oogt in vrijwel iedere ruimte?

Beschikbare afwerkingen en behandelingen

Wanneer u een stoere houten vloer heeft gekozen, dan is het mogelijk om een specifieke afwerking of behandeling toe te passen. Bij Laminaat & Parket beslist u geheel zelf welke afwerking uw eikenhouten vloer moet ondergaan. Zo kunt u de vloer in de olie of lak zetten. Kleur bijvoorbeeld de vloer met een olie naar keuze. De uiteindelijk uitstraling van uw vloer is namelijk afhankelijk van de toegepaste afwerking. Bovendien is de afwerking bepalend voor het uiteindelijke onderhoud. Om de houten vloer schoon te houden, kunt u in ieder geval het beste onze actieve verzorging gebruiken. Verder zijn er nog verschillende behandelingen beschikbaar voor uw eikenhouten vloer. Onze Ecoline serie is bijvoorbeeld netjes geschaafd en geschuurd. Wilt u een houten vloer met karakter? Overweeg dan om de eikenhouten vloer te roken of te verouderen. Welke behandeling voor houten vloeren u ook kiest, Tafelindustrie staat voor u klaar.


Tafelindustriestyle GmbH

Adres: Am Bahndamm 1 
PC/Plaats: 48455 Bad Bentheim
Email: info@tafelindustrie.nl
Tel nr: +49 5922 9946633
Whatsapp: +49 160 1099399
Rekeningnummer: DE44 4037 0024 0374 8035 00

Openingstijden

Maandag: op afspraak
Dinsdag: 10.00 - 17.00 uur
Woensdag: 10.00 - 17.00 uur
Donderdag: 10.00 - 17.00 uur
Vrijdag: 10.00 - 17.00 uur
Zaterdag: 10.00 - 17.00 uur
Zondag: Gesloten
Alle bedragen zijn inclusief BTW