nl de
0
Winkelwagen
€ 0,00
Tafels / Vergadertafels /

Besprekingstafel Maseru rond

Besprechungstisch Rund Konferenztisch Rund Runder besprechungstisch Runder konferenztisch Konferenztisch rund 160 Konferenztisch rund 120 cm Besprekingstafel Maseru rond Besprekingstafel Maseru rond
Besprechungstisch Rund Konferenztisch Rund Runder besprechungstisch Runder konferenztisch Konferenztisch rund 160 Konferenztisch rund 120 cm Besprekingstafel Maseru rond Besprekingstafel Maseru rond
Besprekingstafel Maseru rond
0 Review | Review toevoegen
Leverbaar in 120 tot 200 cm

Levertijd

Circa 6 weken

€ 999,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Lengte: 120 - 200 cm
Breedte: 120 - 200 cm
Hoogte: 76 cm
Houtsoort: Eiken
Bladdikte: 4 cm volledig massief
Materiaal onderstel: Metaal
Afwerking blad: Keuze uit olie of lak (foto's olie)
Afwerking onderstel: zwart
 

De eiken besprekingstafel Maseru voegt een natuurlijke schoonheid en warmte toe aan elke vergaderruimte. Met zijn 40 mm dikke massief eiken tafelblad straalt deze tafel kwaliteit, duurzaamheid en vakmanschap uit.

Het prachtige eikenhout brengt een rustieke charme en een tijdloze uitstraling met zich mee, waardoor de Maseru besprekingstafel een stijlvolle toevoeging is aan elke professionele omgeving. De natuurlijke nerfpatronen en de warme tinten van het eikenhout zorgen voor een visueel aantrekkelijke en uitnodigende sfeer.

De Maseru besprekingstafel is leverbaar in diameters variërend van 120 tot 200 cm, waardoor u de mogelijkheid heeft om de perfecte maat te kiezen voor uw vergaderruimte. Of u nu een kleinere tafel nodig heeft voor intieme besprekingen of een grotere tafel voor grootschalige vergaderingen, wij hebben de juiste optie voor u.

De stevige constructie en het hoogwaardige eikenhout zorgen ervoor dat de Maseru tafel jarenlang intensief gebruik kan weerstaan. Deze tafel is ontworpen om een stabiele en comfortabele omgeving te bieden voor productieve vergaderingen en effectieve samenwerking.

Investeer in de eiken besprekingstafel Maseru en geniet van een stijlvolle en functionele toevoeging aan uw vergaderruimte. Deze tafel zal niet alleen indruk maken op uw gasten, maar ook een duurzaam en betrouwbaar meubelstuk zijn waar u lang van kunt genieten.Olie of Lak?
U staat op het punt om een nieuwe tafel te kopen. Maar u vraagt zich af wat beter is, bootslak, kleurloze lak of olie?

Elke behandeling heeft specifieke kenmerken, lak staat erom bekend dat het erg sterk is en makkelijk afneembaar is met een vochtige doek. Olie daarentegen heeft als voordeel dat het hout een warme kleur geeft, en in de loop der tijd zelf gemakkelijk na geolied kan worden. Bij olie is de kans op vlekken wel groter dan bij lak.

Wilt u graag een tafel die eruitziet alsof hij onbehandeld is, maar toch beschermd is tegen watervlekken en kringen? Dan adviseren wij de kleurloze lak. Houd er bij deze lak wel rekening mee dat eiken van nature een wat lichtere kleur heeft, deze zal door de lak dus niet veranderen.

Wilt u graag een tafel met een warme kleur, en vindt u het niet erg om hem in de loop der tijd eventueel na te oliën? Dan adviseren wij olie.  

*Dit product wordt op klantenwens gemaakt en bewerkt.

Attentie:

De ronde tafel in 180x180 en 200x200 cm wordt uitsluitend op klantenwens geproduceerd. In verband met de afmeting van het blad is hierbij alleen het spider onderstel mogelijk. De levertijd van de tafel in 180 en 200 cm is circa 12 weken. U bent zelf verantwoordelijk voor het meten of de tafel bij u naar binnen past. Indien deze qua formaat niet in uw woning of kantoor past is dit uw eigen verantwoordelijkheid.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Tafelindustriestyle GmbH

Adres: Am Bahndamm 1 
PC/Plaats: 48455 Bad Bentheim
Email: info@tafelindustrie.nl
Tel nr: +49 5922 9946633
Whatsapp: +49 160 1099399
Rekeningnummer: DE44 4037 0024 0374 8035 00

Openingstijden

Maandag: op afspraak
Dinsdag: 10.00 - 17.00 uur
Woensdag: 10.00 - 17.00 uur
Donderdag: 10.00 - 17.00 uur
Vrijdag: 10.00 - 17.00 uur
Zaterdag: 10.00 - 17.00 uur
Zondag: Gesloten
Alle bedragen zijn inclusief BTW